Vi benytter os af cookies. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepteres anvendelsen af cookies. Læs mere!

Ok

Stedet

M/s Sixtus Nyholmen

 

Nyholmen

Lige ved vandet og ti minutter fra København ligger M/s Sixtus på Nyholmen, der i mange hundrede år har været hovedbase for den danske flåde. Omgivet af havet, højt til himmelen, med plads til store armbevægelser og tæt på byen. En bedre beliggenhed findes ikke. Her tilbyder vi forløb med fokus på sejlads og mad, udvikling og læring og frem for alt samarbejde og venskab.

 

Bådene

Vi har en rummelig motorbåd og en tidligere redningsjolle knyttet til uddannelsen, som vi har adgang til hver dag. Ud over motorbåden og redningsjollen har vi adgang til en stor sejlbåd og flere mindre robåde. Vi vægter sikkerhed højt og har derfor nye, professionelle redningsveste til alle, der står til søs. Vi har også overtøj og regntøj til rådighed så alle er varme og tørre, selvom der skulle komme en storm eller en regnbyge.

 

Huset

Huset er en del af forsvarets gamle, smukke bygningsmasse, som vi har indrettet særligt til M/s Sixtus. Indenfor har vi ud over køkkenet mindre lokaler til anden undervisning, samt fællesrum til større samlinger. Indeklimaet er lyst og åbent med et fantastisk lysindfald fra de mange vinduer. Cafeen er der hvor vi spiser morgenmad og frokost og hvor der altid er kaffe på kanden, hvis man trænger.

 

Omgivelserne

Vi føler os privilegerede hver dag, når vi ankommer til M/s Sixtus, der ligger fantastisk smukt placeret i det gamle flådeområde. Ud over havet der er vores nærmeste nabo, har vi adgang til et stort og åbent udeareal. Her er bl.a. mulighed for løbeture og anden træning. Omkring huset er der flere hyggelige terrasser, som vi benytter når solen kommer frem.